Hoe het werkt

Bij de kunstuitleen leent u voor €18,50 per maand kunstwerken tot een bedrag van € 1000,00. De kunst kan op ieder moment worden omgeruild. Leden sparen € 5,00 per maand en kunnen hun spaartegoed gebruiken om werken te kopen wanneer ze maar willen.

Al het werk is ook te koop en u kunt bij de kunstuitleen ook kunst laten inlijsten.                                                                                                                                                          

Lid worden kan in de Kunstuitleen in de Westerstraat of via de website.

Als u voor 1 januari 2020 voor zes maanden lid wordt, krijgt u een maand extra gratis.

In de Westerstraat kunt u pinnen en meteen werk meenemen of afspreken dat wij het bezorgen op een door u gekozen tijd. De kunstuitleen bezorgt in West Friesland, leden kunnen ook werk op de website uitzoeken en zonder extra kosten laten bezorgen.

Als u via de website lid wordt kunt u werk in de Westerstraat komen uitzoeken of u kunt op de website uitzoeken wat u wilt hebben. Via het contactformulier kunt u ons informeren welke werken wij waar dienen te bezorgen.

LET OP: Niet al het werk uit de collectie bevindt zich op dit moment in de kunstuitleen in de Westerstraat. Om er zeker van te zijn dat het werk dat u wilt lenen ook voor u beschikbaar is kunt u het beste contact met ons opnemen (via email of telefoon) en een afspraak maken. Dan zorgen wij dat het werk voor u klaar staat.

Als u nog vragen hebt kunt u ons altijd bellen, 06 41761020 of contact opnemen via email:

info@kunstuitleen-enkhuizen.nl